12:29
У нас з’явилися нові книжки!

Згідно наказу Міністерства культури України про придбання україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек Бахмутська міська централізована бібліотечна система отримала від Українського інституту книги 1579 примірників книг. Видання різноманітні за темами та жанрами, тож кожен читач зможе підібрати для себе цікаве і корисне.

Сьогодні ми розпочинаємо цикл інформацій про книжкові новинки в бібліотеках ЦБС. Пропонуємо ознайомитися з літературою, яка є саме в центральній міській бібліотеці.

«Музей покинутих секретів» - новий роман Оксани Забужко, над яким письменниця працювала багато років. Це епос сучасної України - родинна сага трьох поколінь, події якої охоплюють період від 1940-х років до весни 2004-го. Велика література і жорстока правда - про владу минулого над майбутнім, про кохання і смерть, про споконвічну війну людини за право бути собою.

«Багряний рейд» Андрія Кокотюхи - друга книга з циклу «Повстанська трилогія». Осінь 1944 року. Максим Коломієць, повстанський командир, дістає завдання – з групою вояків пройти глибоким рейдом по Центральній Україні. Мета – створити на Київщині осередки збройного опору, аби згодом ударити радянську владу з тилу.

«Аптекар» Стефані Майєр – це шпигунська історія про героїню, головна риса якої –розум. Вона може подолати вбивць за допомогою крихітних шприців та коштовностей у якості зброї.

«Антена» Сергія Жадана - 80 нових віршів, що виходять під однією обкладинкою. Біблійні цитати й газетна хроніка, інтимний щоденник і церковні проповіді – усе це дає можливість піймати зміни й порухи в довколишньому повітрі, налаштуватись на радіочастоту, що надає віри й любові. Мабуть, це найглибша й найпотужніша книга Жадана.

 

Запрошуємо до бібліотеки!

Єднаймося заради читання!

Переглядів: 305 | Додав: AdministratoR | Теги: У нас з’явилися нові книжки! | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]