10:52
Подорожуємо разом в Чернігів

     25 лютого у читальному залі центральної міської бібліотеки члени клубу мандрівників «Подорожуємо разом» здійснили незабутню подорож до міста-легенди славетного Чернігова., якому більше ніж 1300 років!.       

      Грибанова Наталія Олексіївна поділилась історією своєї подорожі у Чернігів, цікаво розповіла про це дивовижне місто, його пам’ятники  та мальовничі парки у Качанівці і Сокиринцях.

    Бібліотекар Алексєєва Оксана Сергіївна розповіла про стародавній Чернігів, де живуть в народі легенди про привид Мотрі Кочубей та полковника-вурдалака Василя Дуніна-Борковського.

      Ведуча запропонувала присутнім «прогулятись» по чарівній Дісні, «завітати» в Чернігівський скит, до «Палацу муз» в Качанівці», та в «Сокиринці туристичні». Всі з задоволенням прослухали кліп полуфіналістів проекту «Чернігів the best» про улюблене місто Чернігів.

   Зустріч пройшла під час святкування Масниці. За чашкою чаю з млинцями читачі поділились своїми враженнями від цієї подорожі, усі закохались у чудовий Чернігів і домовились на другому засіданні «побувати» в старовинному місті Львові.

           

Переглядів: 543 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]