10:18
«Війна афганська скінчилась та залишились лицарські серця»

   

 

 

   12 лютого в бібліотеці-філіалі №4 відбувся урок мужності «Війна афганська скінчилась та залишились лицарські серця», присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Учасники заходу, учні 8 - го класу  ЗОШ №24, переглянули відео-сюжети документальної хроніки про події афганської війни та уривки з художніх фільмів «Репортаж судьбы», «Афганский излом», «9 рота».

До уваги присутніх бібліотекар представила книгу Доброва П.В., Суюсанова Л.И.  «Судьбы опаленные войной», яка була видана з ініціативи Донецької обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Книга містить унікальну підбірку матеріалів про страшну десятирічну війну, жахи якої досі збурюють суспільство. Крім того, у виданні міститься статистична та фактична інформація про загиблих і тих, що вижили на війні донеччан.

Під час заходу, хвилиною мовчання вшанували пам’ять  всіх загиблих  воїнів інтернаціоналістів, які  приймали участь  не тільки в афганській війні, а й у миротворчих операціях.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 693 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]