09:00
В добру дорогу, артемівські «маліжани»!

         

          6 грудня в читальній залі центральної міської бібліотеки зібрались на своє перше засідання юні творчі таланти міст Артемівська, Часів Яра, селища Опитне. Учасники мріють стати учнями Міжнародної Академії літератури і журналістики (МАЛіЖ) Артемівського відділення, презентованої 26 листопада 2015 року.

        Викладач Горлівського інституту іноземних мов, поетеса і керівник МАЛіЖ Ковальська Наталія Валеріївна ознайомила дітей з можливостями навчання в «малій академії», із завданнями на наступне засідання, окреслила головну мету – навчити літературному віршуванню, готувати цікаві фоторепортажі, покращити майстерність у малюванні.

        Вже на першому засіданні учасники читали свої вірші, співали пісні, покладені на власні поезії, розповідали про захоплення. Виступаючих дітей: Севрюкову Олександру, Савченко Альбіну, Лукіна Олександра і Рогаченка Миколу - привітали оплесками.

         Гість із Червонограду, член правління МАЛіЖ і автор поетичних збірок Ігор Дах розповів про діяльність МАЛіЖ, про бонуси, які отримують «маліжани» під час вступу до вишів. Поет прочитав чудовий вірш про казкову ніч перед Днем Святого Миколая.

          Майбутні «маліжани» ще довго не розходились, спілкуючись з керівником, гостем та поміж собою. Друге засідання відбудеться 20 грудня. Маємо надію, що наших артемівських «маліжан» почують і на теренах Міжгірського фестивалю, а також прочитають на сторінках видавничої газети «Сузір’я», яка виходить у Львові.

           Доброї, щасливої дороги Вам, юні таланти!

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 616 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]