16:25
Урок пам'яті «Грими набатом сорок п’ятий»


  

     В бібліотеці-філіалі №1 м. Часів Яр пройшов урок пам'яті «Грими набатом сорок п’ятий». Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері. Учні 8-Б класу ЗОШ №15  привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів праці і трудівників тилу - Боюн Лідію Кирилівну і Куришова Євгена Івановича.

           

        Перед учасниками виступила Лідія Кирилівна Боюн, яка дуже цікаво розповідала  про важкі, суворі воєнні будні, поділилася спогадами про ті почуття, які пережив наш народ у великий

     День Перемоги - 9 травня 1945 року. Розповідь  про той страшний час супроводжувалася тематичними відеороликами. Діти вітали ветеранів -  читали вірші про війну, співали пісні воєнних років. Учні настільки перейнялися розповідями ветеранів, що і після закінчення зустрічі підходили, ставили питання, ще раз привітали і не хотіли відпускати їх.

           

     Також, до уваги присутніх була представлена виставка «Війна очима військових кореспондентів», на стендах якої розмістилися експонати та архівні фотографії військових років, дитячі малюнки на військову тематику та ін.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 837 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]