15:49
Творча майстерня «Світ дитячих фантазій» у міській бібліотеці для дітей

В 2013 році у міській бібліотеці для дітей започаткувала свою роботу творча майстерня «Світ дитячих фантазій». За цей час в майстерні було проведено низку заходів: майстер-класи по виготовленню новорічних янголів та прикрас, вітальних листівок «валентинок» до Дня закоханих, організовано  виставки творчих робіт членів міського реріховського товариства (картини, вироби з соломки, вишивки), виставки робіт учнів гуртка Центру дитячої та юнацької творчості (керівник Лабза С.Л.).  Цікавими і змістовними були тематичні виставки робіт учнів художнього відділення Школи мистецтв (викладач Сапаргелдієва Н.Б.): «Весняна палітра», «Книга в нашому житті», «Сторінками Кобзаря».

Напередодні Міжнародного жіночого дня знову зібрались любителі виготовляти красиві саморобки у творчій майстерні. Читачі бібліотеки, батьки та вчителі, учні ЗОШ №1, бібліотекар цієї школи залюбки створювали диво – ляльок- «березнянок» з кольорового муліне. Кожний виготував свою неповторну ляльку. І хлопчики і дівчатка були раді такій можливості зробити рукотворний подарунок мамі, бабусі і навіть татові. Всі отримали позитивні емоції, творче спілкування, а саме головне – кожний читач власноручно виготовив подарунок. Ще довго після закінчення заняття діти грались саморобними ляльками, фотографувались на пам’ять і не забули про книги і журнали, які запропонували їм переглянути бібліотечні працівники.

На заняття до дітей завітала поетеса Ніна Ігнатова, колишня жителька нашого міста. Вона подарувала бібліотеці свою ілюстровану збірку дитячих віршів та казок «Радуга стихов для малышей». Власноруч підписана  автором книга поповнить фонд міської бібліотеки для дітей. То ж цей день був справжнім святом творчості для маленьких читачів бібліотеки.


Оскільки 2013 рік Указом Президента України оголошено Роком дитячої творчості, ми запрошуємо всіх юних жителів міста та їх батьків долучатися до творчих зустрічей, занять та конкурсів, які проходять в рамках творчої майстерні у міській бібліотеці для дітей і дарувати  радість творчого натхнення.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 1882 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]