11:56
Твій друг – книга!

9 січня у читальній залі бібліотеки-філіалу №2 для учнів 5-6 класів було проведено пізнавальну годину «Книжкові лабіринти». Бібліотекарі познайомили школярів  із творами найвідоміших українських і зарубіжних письменників. Діти почули історії написання найзагадковіших феноменів в історії літератури:  «Аліса в дивокраї» та  «Аліса в Задзеркаллі» Л. Керролла, сатиричного роману «Подорожі Гулівера» Джонатана Свіфта. Відбулось знайомство юних гостей і з творами сучасних українських письменників: «Країна поламаних іграшок та інші подорожі» Наталки Сняданко, «День кота» Катерини Булах. Художня книга «Йорген+Анна=Любовь» норвезького автора Вігдиса Йорта, без сумніву, сподобалась  хлопцям та дівчатам, бо вона розкриває перед ними світ першого кохання.

Багато цікавих книжок ще  згадали  учні завдяки бібліотекарям. Серед них, звичайно, були і казки, які несуть доброту та мудрість.

Співробітники бібліотеки-філіалу №2 переконані, що книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься  гарним  другом для дітей, а читання даруватиме радість, приємні миті, наснагу до пізнання нового.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 712 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]