09:20
Тиждень читання - Даніела Стіл «Чари»

В домашній бібліотеці книга з’явилася завдяки моїй дочці, яка придбала її в книжковому клубі «Клуб Сімейного Дозвілля». Це вже не перша книга Даніели Стіл в домашній колекції.

Книга «Чари» - романтична історія про чари Парижу та магію кохання. Раз на рік, кожного разу в новому місці, в Парижі відбувається розкішний бал. От і роман Даніели Стіл теж починається з вечері. Непростої, а Білої традиційно щорічної вечері, на яку можуть потрапити лише обрані. Гості розбиті на пари: Грегoріo і Бернадетта, Жан-Філіпп і Валері, письменниця Шанталь та арт-бізнесмен Ксав’є, кожен вдягнений у все біле. Запалюються тисячі свічок, сотні білих паперових ліхтариків, скатертини і посуд теж білі. Париж не без цікавих культурних традицій. Не можна цю подію назвати виключно романтичною, але позитивні враження і радість свята робить її надзвичайною.

Під час читання роману ми можемо спостерігати як за запальною любов’ю, так і за зрадою, розлученнями, нерівними стосунками і, навіть, війнами у родинному бізнесі. Усі події відбуваються, у романтичному Парижі, де виявляється життя не таке солодке та щасливе, як може здатися на перший погляд.

Поряд з любовними перипетіями майже кожен з головних героїв живе своєю

кар’єрою.

Це захоплюючий роман з незабутніми персонажами долі яких об’єднала Біла

вечеря. Книга легка і романтична. Читала з насолодою.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 112 | Додав: AdministratoR | Теги: #Управління_культури_Бахмутської_мі, #тижденьчитання, #Бахмутська_ТГ, #Центральна_міська_бібліотека | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]