17:03
«Синічкін день» у бібліотеці

12 листопада відзначається день синиць. Тому чергове заняття в екологічному лекторії «Природа та ми» було присвячене саме синицям.

7 листопада учасники лекторію зібрались в читальному залі бібліотеці, щоб познайомитися з цими цікавими пташками, які живуть поруч з нами. І хоча вони знайомі  нам з дитинства, але, виявляється, ми дуже мало знаємо про цих корисних, яскравих пташок. Присутні дізнались багато цікавих фактів з життя синиць, познайомилися з різними видами, такими як блакитна синиця, московка, сіра синиця, довгохвоста синиця, усата та багато іншими. А чубата синиця обрана в Україні символом 2021 року. Особливий інтерес викликав процес годування та догляду за пташенятами. Присутні також розповіли про свої спостереження за цими пташками.

Взагалі учасники лекторію висловили побажання і надалі дізнаватись про тварин, які живуть в нашому краї, хоча і не забувати про екзотичних тварин, бо це теж дуже цікаво.

Тож запрошуємо всіх любителів природи долучатися до занять в бібліотечному еколекторії «Природа та ми». Слідкуйте за оголошеннями.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 266 | Додав: AdministratoR | Теги: еколекторій, день синиц, Центральна міська бібліотека Бахмут | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 gorbulenko1973  
0
Цікаво! Я не знала, що є такий день.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]