13:49
Пропонуємо прочитати: «Коти-вояки: пригоди тривають»

 

#український_інститут_книги

Навесні користувач центральної міської бібліотеки Дмитрик Ейхерт радив прочитати книгу «Тварини дольодовикового періоду» від Українського інституту книги.

І ось нова порада від Дмитрика – серія пригодницьких романів - фентезі Ерін Гантер «Коти-вояки», які теж отримані від Українського інституту книги. Книги отримали світове визнання,  вони дуже популярні серед дитячої та юнацької аудиторії. Україномовне видання унікальне тим, що назви кланів запозичені зі скаутської організації «Пласт».

Сюжет першої книги «Коти-вояки. На волю!»  розповідає про життя домашнього кошеняти, яке вирішило втекти від своїх господарів на волю. У хащах незайманого лісу дикі племена котів відчайдушно змагаються за свою територію і за право вижити. Що станеться з рудим хатнім котиком, який опинився в самісінькому центрі цих котячих війн? Тут його точно ніхто не погладить по загривку і не нагодує смачною їжею. У нього є вибір: або повернутися назад і бути живою іграшкою, або випустити на волю свої дикі інстинкти і стати справжнім вояком Клану…

Що далі трапилося з котами, які пригоди їх чекають, читай в наступних книгах серії.

Чотири Клани котів. Чотири потужні стихії. Чотири армії вояків, що живуть за законами честі та братерства. Приєднуйся до них, пригоди починаються!

Читайте ці книги і потрапляйте у чарівний і таємничий світ Котів-Вояк. З книгами неодмінно мають познайомитись читачі, яким до вподоби класичні пригодницькі сюжети з продовженням, епічні битви, трагічні смерті і вишукані монологи.

Важливо – книжки чекають своїх читачів на полицях бібліотеки. Запрошуємо!

 

Переглядів: 280 | Додав: AdministratoR | Теги: центральна міська бібліотека м. Бах, «Коти-вояки». | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]