07:31
«Ой, під вишнею, під черешнею…»

З бібліотечного пікніка під пісенною назвою «Ой, під вишнею, під черешнею…» розпочалась третя фаза проекту центральної міської бібліотеки «Бахмутська толока-2». Цей проект вже третій рік поспіль реалізується в рамках проекту Міжнародної організації з міграції «Підтримка згуртування та розвитку громад, які зазнали наслідків конфлікту на Донбасі». Фінансова підтримка проекту здійснюється Урядом Японії.

Бібліотечний пікнік відбувся 19 липня у міському парку культури та відпочинку. На алеї парку зібрались мешканці міста, переважно поважного віку, батьки з дітьми, приєднались військові. Темою пікніку були українські народні літні свята та обряди. Присутні послухали розповідь бібліотекаря про особливості святкування Трійці, Івана Купала, днів Косьми та Даміана тощо. Учасники пікніку співали народні та сучасні пісні, романси,  читали вірші, розповідали гуморески та байки, пригощались фруктами та напоями.

Бібліотечний пікнік - перша спроба бібліотеки проведення заходів у такому форматі. Не все вдалося, іноді підводила техніка, але перший млинець все-ж таки вийшов без великих грудок.       

 

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 604 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]