10:49
Нова література від Українського інституту книги

          

В рамках Програми поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги, до центральної міської бібліотеки поступила нова сучасна література, серед яких два чудові романи Джона Гріна

 

 Грін Дж.  В пошуках Аляски: Роман. – К.: видавнича група КМ-Букс. - 2020. - 288 с.

Майлзу Голтеру набридло безпечне домашнє існування. Все його життя — це повна відсутність подій, а його одержимість останніми словами видатних людей ще більше змушує його прагнути отого «великого можливо». Він готовий до подорожі, до божевільної втечі. Й тоді на його шляху постає Аляска Янг. Прегарна, розумна, кумедна, сексуальна, саморуйнівна, збентежена й неймовірно приваблива Аляска Янг. Вона сама — ціла подія. Вона затягує Майлза у свій світ, у «велике можливо», вона краде його серце. Відтепер ніколи вже не буде, як раніше.

 

Грін Дж.  Провина зірок: Роман. – К.: видавнича група КМ-Букс. -  2020 . – 288с.

Пронизлива історія кохання двох підлітків, невиліковно хворих, які не знають, що чекає їх завтра, не мають майбутнього, змушених щодня здійснювати подвиг, щоб жити, дихати, любити, знайшла відгук у душах мільйонів читачів.
При цьому Хейзел і Огастус - звичайні молоді люди, вони бувають різкими, образливими, ревнивими, навіть злопам'ятними. Їм нема кому зігнати всю свою біль від того, що життя виявилося занадто жорстоким до них. Винних немає.  Хіба що тільки зірки?
Як протистоять злій долі двоє закоханих, ви прочитаєте в чудовій книзі Джона Гріна "Провина зірок".

Читайте і насолоджуйтесь!

Категорія: Новинки книжкового фонду | Переглядів: 286 | Додав: AdministratoR | Теги: центральна міська бібліотека, Бахмутська ТГ, поповнення бібліотечних фондів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 centnina2013  
0
Дякую, треба буде завітати до бібліотеки і почитати ці книги.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]