08:38
«На струнах серця»

      Напередодні Всесвітнього Дня поезії бібліотека-філіал №2 Артемівської міської ЦБС зібрала прихильників творчості Валентини Андріївни Ставрулової у поетичній вітальні під назвою «На струнах серця». Ведуча заходу, бібліотекар читальної зали Бережна Л. М., ознайомила присутніх із багаторічними творчими досягненнями місцевої поетеси, які були відображені на тематичній полиці «Віддзеркаляться думки у словах…».

Учні ЗОШ №12 прийняли активну участь у презентації нової літературної збірки поетеси «Ствол жизни жив». Зі словами подяки виступили завідуюча бібліотекою ЗОШ №12 Никонорова О. М. та вчитель молодших класів Дмитришина К. В. Вони вручили місцевій поетесі святковий коровай та пам’ятний альбом із фотографіями про її життєві досягнення на літературному, творчому та педагогічному шляхах.

Гості високо оцінили вірші про рідне місто, його величну історію та глибокі переживання за мир і спокій на рідній землі.

Наприкінці вечора присутні побажали Валентині Андріївні гармонії, творчої наснаги, нових здобутків та літературних досягнень.

 Інформацію склала завідуюча філіалом №2 Луньова Л. Н. 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 702 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]