07:07
Музична вітальня

                    Мрію, щоб світ був з війною не знайомий

       7 травня 2018 року міська бібліотека для дітей до Дня Перемоги у Другій Світовій війні і Дня пам’яті і примирення провела комплекс заходів. Була оформлена  виставка-музей  «Ніколи знову», на якій представлені книги про війну, а також  справжні документи, фото, нагороди учасників бойових дій. Ці раритетні матеріали надали бібліотекарі і читачі бібліотеки.  Своє уявлення про війну учні школи мистецтв передали в малюнках, які були оформлені в тематичну виставку.

       Спільно із школою мистецтв була проведена музична вітальня «Мрію, щоб світ був з війною не знайомий». Бібліотекарі  прочитали гостям заходу вірші про війну, а викладач школи мистецтв Кольцова Г.В. ознайомила з історією створення воєнних пісень. У виконанні учнів школи звучали відомі і улюблені пісні «Смуглянка», «Катюша», «Эх дороги», музичні композиції «Дивлюсь я на небо», «Балада», «День Перемоги». Юні виконавці виконували їх з душею і отримали від глядачів гучні оплески.

         Учні  НВК №11, батьки, вчителі і читачі бібліотеки, присутні на заході, з трепетом розглядали воєнні нагороди і фото, ділилися враженнями і згадували   своїх  близьких, на долю яких випало воєнне лихоліття.

          Пам'ять про війну жива, вона живе у спогадах людей, в книгах і піснях,тепер потрібно зберегти мир для нащадків.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 457 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]