07:49
Львів – місто з ароматом кави

25 березня в читальному залі відбулася віртуальна подорож до Львова – міста з ароматом кави. Це старовинне місто нагадує європейські міста – Відень, Краков та Прагу, ще його називають «Маленьким Парижем», «Містом Лева», «Українським Лондоном», «Культурною столицею України».

Присутні занурились в дивовижну атмосферу Львова, створену його вузькими вуличками і кав’ярнями, ароматом кави і шоколаду, котрі так манять туристів. Спеціаліст бібліотеки Захарова Ніна Олексіївна поділилась своїми враженнями після відвідування «Музею сала», «Криївки», «Кавової шахти».

Прогулянка старовинними замками, соборами, музеями, і театрами Львова дала можливість членам клубу побачити дивовижну архітектуру, в якій замішані різні стилі: ренесанс і бароко, готика і ампір та рококо. Відеоподорожі до Палацу Потоцьких, Високого замку, Собору Святого Юра, Шоколадної майстерні закохали мандрівників у прекрасне місто – музей під відкритим небом.

Засідання продовжилось за філіжанкою кави, де всі пригостилися львівськими пряниками – «юрашками» і домовились в квітні побувати на острові Маврікій.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 522 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]