12:04
Любовь торжествует над временем

10 лютого у поетичному клубі «Ліра», який працює при центральній міській бібліотеці, відбулося чергове засідання. «Любовь торжествует над временем» - таку назву мав музично – поетичний вечір, який був присвячений Дню святого Валентина. Вечір розпочався з виступу провідного бібліотекаря О.Ємець, яка відмітила важливу роль кохання у формуванні характеру та світогляду композиторів, художників, письменників та поетів.

А далі була поезія… В.Шекспір, М.Нєкрасов, А.Толстой, С.Єсенін, В.Тушнова та інші. Роки і століття довели, що справжня, глибока поезія – безсмертна. З цікавою інформацією виступив  місцевий поет В.Шендрик, який розповів про зворушливу історію кохання І.Тургенєва та П.Віардо.

Цікавим було те, що присутня молодь  читали твори не тільки відомих поетів, але й свої вірші (Кіра Соляник). Постійні члени клубу В.Тітов, І.Щербаков, В.Шендрик, Л.Ф.Калюжна, Н.П.Голєнко вражали присутніх своїм щирим і натхненним виступом. Порадували своєю грою В.Овсяников та Г.Лук’янова, чий виступ викликав схвальні відгуки.

Після закінчення члени клубу ще довго ділилися враженнями, спілкувалися один з одним, обмінювалися думками. Багатьох зацікавила книжкова  виставка  «Перед коханням голову схиляємо», яка була присвячена любовній ліриці.

Приєднуйтесь до роботи  клубу «Ліра»,  проявляйте свої таланти, знайомтеся з цікавими людьми й отримуйте хороший настрій! Чекаємо на вас!


Категорія: Масові заходи | Переглядів: 955 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]