13:48
«Культурний карантин: що читати і дивитися вдома»

     Центральна міська бібліотека пропонує до вашої уваги, любі читачі, серію бук  трейлерів української та світової класики, які стали суспільним надбанням світової культури. Тож знадобиться не лише самому пригадати класику, а й підготувати школярів до виходу на навчання.

            Цього разу такою нагодою стала новела Олеся Гончара «За мить до щастя». Ця новела, що сповнена пристрасті, кохання та романтики. Автор зображує лише один епізод із життя героїв, показуючи їхнє вміння кохати та боротися занього. У своєму творі автор змальовує кохання, яке раптово спалахнуло між Сашком Діденком, що ледве повернувся з війни, та мадяркою Лорі. Олесь Гончар також зображує лють її чоловіка та суспільства, що завзято засуджую закоханих.

 Заклик кохати, не звертаючи уваги на обставини та думку людей навколо; заклик до кінця боротися за своє почуття, не відрікатися від нього; засудження системи, яка ставить відносини між двома країнами вище, ніж життя окремої людини.

Приємного вам читання!

Категорія: Оголошення | Переглядів: 339 | Додав: AdministratoR | Теги: бук  трейлерив, Культурний карантин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]