16:24
Коротка проза на кожен день

#Українськийінституткниги

3 листопада - день народження у однієї з найуспішніших українських письменниць Ірен Роздобудько, книги якої не сходять з полиць книжкових магазинів роками, за її сценаріями знято вже 12 фільмів. Вона  – неодноразова переможниця літературного конкурсу «Коронація слова»,  володарка титулу «Золотий письменник України». 

Ірен Роздобудько у своїй творчості ніколи не обмежувалася якимись одним жанром, вона сміливо експериментує зі стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру. Письменниця просто займається улюбленою справою, і можливо, саме у цьому нестримному бажанні і закладена формула її успіху. А ще  – у таланті і великій працелюбності. 

Центральна міська бібліотека м. Бахмут вже мала можливість ознайомити своїх читачів з творами письменниці, які звичайно  одразу знайшли своїх прихильників. А сьогодні ми раді повідомити, що завдяки Українському інституту книги бібліотека поповнила свої фонди і може запропонувати своїм користувачам ще одну книгу  Ірен Роздобудько -  збірку новел «Портрети невідомих». Це розповіді  про нас і про людей, яких знаємо чи ось-ось познайомимося з ними. Разом вони - велика сага про те, як складно і просто, терпко й солодко бути собою, жити й любити, триматися правди і, коли треба, битися за неї.

Цю книгу ми рекомендуємо тим, хто полюбляє короткі історії. Їх можна читати будь-коли та будь-де.

 

 

Переглядів: 206 | Додав: AdministratoR | Теги: #Українськийінституткниги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]