10:53
Коли бібліотеки стають відрадою та закладами "останньої надії"

Не дуже скромно, але дуже приємно. Ось такі відгуки залишили вчора, 14 квітня, користувачі центральної міської бібліотеки:

Користувачка ЦМБ Самойленко Г.В.

"Я хочу сказати, що герої – ті, хто нас захищає на фронті, волонтери. Велике їм Спасибі. Але є люди, які нібито і не героїчних професій, про них мало говорять, але вони зараз теж герої – це бібліотекарі ЦМБ. Не дивлячись на таку ситуацію, вони виходять на роботу, вони рятують нас книгами, допомагають пережити цей скрутний, важкий час. Книги відволікають мене від постійної нервової напруги, дають змогу переключатись на щось позитивне. Я живу одна, улюбленої кішки кілька місяців тому не стало. Інтернету в мене немає. Єдиний порятунок – це книги. Велике дякую, низько вклоняюсь нашим бібліотекарям. Це теж герої, кожен на своєму місці".

Користувачка Трофименко Л.А.

"Висловлюю подяку працівникам бібліотеки, які у наш складний, тяжкий час, коли майже всі служби закриті, допомагають людям, які не дуже сильні у нових технологіях. Зокрема мені допомогли стати на облік у центрі зайнятості через Інтернет".

Категорія: Оголошення | Переглядів: 188 | Додав: AdministratoR | Теги: центральна бібліотека м. Бахмут, бібліотерапія, цифрова освіта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]