11:29
Хвилина радісного читання

26 жовтня на хвилину радісного читання «Час казок для малюків» до читальної зали міської бібліотеки для дітей завітали дві групи вихованців дитячого садочка №25 «Дзвіночок».

Звичайний день став для дошколят справжнім святом. Бібліотекарі познайомили своїх читачів з чарівним світом казок, показали багато яскравих книжок та прочитали казку Михайла Коцюбинського «Чого ж вони зраділи?». Виразне, майже артистичне читання казки вголос у виконанні бібліотекарів О. Ю. Сторожук та Л. В. Комісаренко справило велике враження на малюків. Діти жваво обговорювали вчинки казкових героїв, їх поведінку.

Дуже сподобались гостям розваги, підготовлені бібліотекарями: казкова вікторина «Впізнай казку», веселі ігри «Пузир» та «Давай разом з нами».

Дітлахам було так цікаво, що вони ще довго не хотіли покидати бібліотеку. Переглядали новинки літератури, цікаві книги з виставок та поличок, випробовували можливості комп’ютера та Інтернету.

Працівники бібліотеки знають, що після заходів з дошколятами саме вони приводять своїх мам, пап, бабусь, щоб записатися і бути повноправними читачами.

Міська бібліотека для дітей завжди рада своїм гостям!

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 635 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]