14:54
Як на свято Миколая

19 грудня  міська бібліотека для дітей спільно з вихованцями школи мистецтв організували та провели музичну вітальну «Як на свято Миколая».

На свято до бібліотеки завітали учні 1-го класу ЗОШ № 7 та читачі бібліотеки. На початку заходу бібліотекар привітала всіх присутніх зі святом, розповіла легенду і познайомила дітей з тематичною виставкою «Святий Миколай до нас завітай». Учні ЗОШ № 7 підготували літературний монтаж про Миколая.

Із цікавої розповіді викладача школи мистецтв Г. В. Кольцової діти дізналися, хто  такий Св. Миколай, що він зробив для людей та чого це свято так люблять діти.

Юні вихованці школи мистецтв подарували глядачам святкові, позитивні емоції, виконуючи  пісні та музичні  твори. Прозвучали пісні: «Святий Миколай» у виконанні Лізи Любченко, «Зимова казка» у виконанні Кіри Барнич, «Пісенька про фарби» ансамблю «Фарби», «Чому ведмідь зимою спить» у виконанні Софії-Марії Фануш та інші.

Усі присутні змогли відчути новорічну атмосферу свята. За традицією на День Святого Миколая діти отримують подарунки, то ж і зараз присутні отримали солодощі від бібліотекарів.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 480 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]