08:34
«Я здоров’я збережу – сам собі допоможу»

«Доброго здоров’я!» – так вітаються наші співвітчизники, а коли прощаються, кажуть «Бувайте здорові!», тобто бажають здоров’я і практично ніколи не замислюються скільки сенсу закладено у цих словах. Але проблема в тому, що не думати про нього дуже небезпечно. І тому 7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році.

Якщо умовно покласти на одну чашу терезів здоров’я, а на другу — всі інші цінності світу, то здоров’я переважатиме.  Тож День здоров'я — саме час нагадати усім: про свій організм і своє самопочуття треба піклуватися постійно. Адже здоров’я може мати дуже дорогу ціну.

 В умовах пандемії солідарність усіх людей на планеті у питаннях збереження здоров'я набуває особливого значення. Тому ми бажаємо всім його надійного збереження. Всім хворим - якнайшвидшого одужання. Медикам - хорошої матеріальної і технічної бази. Всім нам - бути здоровими і життєрадісними!  Бережіть красу та здоров’я, і не тільки 7 квітня, і нехай Всесвітній день здоров’я буде приводом до цього.

Дотримуйтеся здорового способу життя і будьте  завжди здорові! 

https://www.youtube.com/watch?v=IK0JITn_kXc&ab_channel=UkraineMFA

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 459 | Додав: AdministratoR | Теги: день здоров’я, центральна бібліотека м. Бахмут | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]