11:29
Грантові можливості в рамках ініціативи організації Глобальний фонд для дітей

Глобальний фонд для дітей (ГФД) – це організація, яка надає гранти новоутвореним громадам у всьому світі з метою підтримки їхньої роботи, направленої на допомогу та захист дітей з вразливих груп. ГФД підтримує організації та програми, діяльність яких сфокусована на чотирьох напрямках: навчання, підприємство, безпека, психічне та фізичне здоров’я. Будь ласка, відвідайте посилання на наш веб-сайт та огляд аплікаційного процесу для отримання гранту:


http://www.globalfundforchildren.org/index.php/Apply-For-A-Grant/Overview.html

Щорічно ми надаємо гранти на засадах типових взаємовідносин строком на 3-6 років. Розмір гранту варіюється від 5000 до 20 000 дол. США в рік, з можливим збільшенням фінансування та охоплення протягом грантового періоду, та може бути використано для поточної підтримки партнерів організації, яки отримує грант. ГФД вважає кожен грант інвестицією у розбудову місії та програм грантера, а також у зростання потужності та інституційний розвиток організації. Окрім цього, ми доповнюємо початковий грант «грантовими можливостями» для відвідання семінарів/тренінгів; «грантами на крайній випадок» аби справитися з непередбачуваною кризою; грошовим внеском в організаційний розвиток грантера через посилення інституційних ініціатив, на зразок стратегічного планування; можливостями відвідати регіональні зустрічі з «обміну знаннями», завдяки чому партнери можуть навчатися та співпрацювати одне з одним; також ми надаємо інші види фінансової допомоги від нашої філантропічної спільноти протягом року.

Я перебуватиму в Україні в першій половині грудня 2010 року, і якщо Ви зацікавлені в поданні заявки на отримання гранту від ГФД, будь ласка, пишіть мені на електронну скриньку, і я намагатимусь особисто зустрітися з Вами під час мого відрядження. Ви також можете звернутись до мене із загальними питаннями з приводу діяльності ГФД та аплікаційного процесу.

З повагою,
Джо Беднарек

bednarek@globalfundforchildren.org


Категорія: Оголошення | Переглядів: 1355 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Sreemol  
0
It's imperative that more pepole make this exact point.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]