11:19
Фестиваль продовжується

Фестиваль європейського кіно продовжується в центральній міській бібліотеці м. Бахмут.  27 червня глядачам була представлена мелодрама від метра іспанського кіно Педро Альмодовара «Джульетта». Цей фільм було номіновано на «Золоту пальмову гілку» у Каннах. Історія життя головної героїні нікого не залишила байдужим. Гар на гра акторів,  проблеми, що піднімаються у фільмі, справили на присутніх добре враження.

30 червня користувачі бібліотеки переглянули соціальну драму «Зламані». Думки щодо цього фільму поділилися. Дехто пішов з кіносеансу, не дочекавшись кінця. Люди просто не витримували напруги сюжету. Тим, хто залишився, фільм сподобався. Аудиторія фестивалю переважно доросла, тому були побажання показати цей фільм саме молоді – підліткам, юнакам, щоб вони зрозуміли, до чого можуть привести необдумані слова та вчинки.

4 липня демонструвався фільм «Найновіший заповіт». На жаль, злива та гроза не дали можливості прийти всім, хто хотів переглянути цей фільм. Але ті, хто прийшов, не пожалкували. Загалом фільм сподобався, але деякі сюжетні лінії були не до вподоби глядачам. І це право кожного мати свій погляд на кіно.

Попереду – останній фестивальний фільм «Казка казок». Бібліотека чекає своїх глядачів на завершенні фестивалю.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 475 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]