08:45
До Дня Перемоги у другій Світовій війні

 

4 травня у міській бібліотеці для дітей пройшла лекція-концерт «Де ж ви, друзі-однополчани?» для учнів шкіл № 7 та № 11. Захід було заплановано спільно зі школою мистецтв у рамках патріотичного виховання та ознайомлення дітей зі значущими подіями Другої Світової війни.

Викладач школи мистецтв Галина Володимирівна Кольцова у формі лекції-бесіди розповіла дітям про музику часів Другої Світової війни. Вона підкреслила, що пісні допомагали морально йти до Перемоги, піднімали бойовий дух солдат.

У виконанні учнів школи мистецтв для присутніх прозвучали композиції: «Три сурми», «Я хочу, чтобы не было больше войны», «Я - України син», «И все о той весне», «Травневий вальс» та «Східний вальс». Учасники заходу змогли відчути неймовірну атмосферу Перемоги, яку доповнили книжкова виставка «Вогонь війни у пам’яті народній» та виставка робіт учнів художнього відділення школи мистецтв «Весна Перемоги» (викладач Н. Б. Сапаргелдієва).

Усі бажаючі можуть ознайомитися з виставками, якщо завітають до міської бібліотеки для дітей (вул. Миру, 40) до 11 травня.

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 664 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]