15:17
Челендж «Мова єднає націю»!

«Говоримо українською, читаємо українською, думаємо українською!»

 

 9 листопада в Україні відзначається День украї́нської писе́мності та мо́ви. Це свято розвитку нашої Державної мови, яка в умовах війни єднає країну.

 

На Українському радіо в цей день традиційно відбувається радіодиктант національної єдності. Цю акцію започатковано в 2000 році. В цьому році, не дивлячись на війну, що триває в Україні, радіодиктант також відбудеться 9 листопада об 11:00 за київським часом.

 

Авторкою тексту цьогорічного Радіодиктанту національної єдності стане українська письменниця та режисерка, членкиня Українського ПЕН Ірина Цілик, а читатиме його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

 

Бібліотеки м. Бахмут до цього Дня запроваджують челендж «Мова єднає націю». Девіз челенджу – «Говоримо українською, читаємо українською, думаємо українською!».

 

Надсилайте свої відео на пошту нашої бібліотеки за адресою bahmutlibrary@gmail.com , а ми розмістимо їх на Ютуб-каналі бібліотеки та в соцмережах. Або відтворюйте в своїх акаунтах з хештегом #ЦМБ_Бахмут_мова .

 

#Бахмутська_ТГ #Управління_культури_Бахмутської_міської_ради #Центральна_міська_бібліотека

Категорія: Оголошення | Переглядів: 107 | Додав: AdministratoR | Теги: #Центральна_міська_бібліотека, #Бахмутська_ТГ, #Управління_культури_Бахмутської_мі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]