10:50
За міським головою як за кам’яною стіною
«Будь, читач, моїм другом і давай разом переживемо те, що нам визначила історія». Ці слова з книги Артемівського міського голови Олексія Олександровича Реви. Голова дійсно є вірним другом читачів і бібліотек, які разом намагаються зробити місто кращим.

Олексій Олександрович – справжній господар, людина слова. Традиції піклування міською владою про свої бібліотеки йдуть ще з минулого, коли Артемівськ звався Бахмутом. Саме на кошти Бахмутської думи та Бахмутського земства в 1989 та 1909 роках в Бахмуті були відкриті дві загальнодоступні бібліотеки – імені О.С.Пушкіна та імені М.В.Гоголя.

І сьогодні міська влада та її голова опікуються бібліотеками. О.О. Рева – Почесний читач центральної бібліотеки, її постійний відвідувач. За роки свого головування Олексій Олександрович допоміг зробити бібліотеки теплими (ремонт опалювальних систем ЦБ та філ. №1, 21000 грн.), доступними (пандуси ЦБ та філ. №2, 46000  грн.), комфортними (ремонт санвузлу ЦБ, 2500 грн.), потурбувався про збереження бібліотечного майна (металеві двері ЦБ, 2000 грн.). Щорічно бібліотекам ЦБС виділяється 66000 грн. на передплату періодики.

Мер міста сприяє впроваджуванню в бібліотеках нових технологій і своїм прикладом заохочує міський бізнес (48500 грн. на реалізацію проектів «Leap» та 57000 грн. на «Бібліоміст»).  За його підтримки збережена бібліотечна мережа.

Так пліч о пліч з міським головою бібліотеки ЦБС йдуть до нових перемог та звершень.

Захарова Ніна Олексіївна, начальник відділу інформації ЦМБ Артемівської міської ЦБС.

Номінант – Рева Олексій Олександрович, міський голова, Почесний громадянин міста, м. Артемівськ, Донецька обл.
Категорія: Влада - друг бібліотеки | Переглядів: 1868 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 neefroscons  
0
If your looking for a cheap method to build a great books websites for sale ebid than you should get [http://classyhost.ebid.net Established Websites For Sale]. Get started today & discover the benefits.

1 gennick  
0
http://www.engporno.ru/catalog/item719.html Девочка брюнетка ласкает свои дырочки

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]