12:40
Бібліотечний червень

Центральна міська бібліотека продовжує приймати гостей – учнів з пришкільних таборів. 5 червня, у Всесвітній день охорони навколишнього середовища, до бібліотеки завітали учні ЗОШ №1. Мова йшла про сміття, яким люди забруднюють планету. Діти проявили неабияку обізнаність -  активно відповідали на питання, що і як треба робити, щоб не зашкодити природі. Вони переглянули фотографії американського фотографа Грега Сігала, який своїм проектом «7 днів у смітті» наглядно показав, скільки сміття накопичує людина лише за тиждень. Після перегляду відеоролика «Посмішка природи» діти зробили цікаве зауваження – іноді дорослі поводять себе гірше, ніж діти, кидаючи сміття після себе.

Для учнів ЗОШ №10 бібліотекарі провели вікторину «Птахи м. Бахмута».

6 червня учні ЗОШ №5 подивились презентацію «Про кішку всього трішки» та взяли участь у вікторині «Що ви знаєте про котів». Накращими знавцями стали Войшнис Кирил та Просянюк Олексій. Вони отримали сертифікати «Найкращий фелінолог» та призи.

Учні ЗОШ №10 здійснили невеличку ортнітологічну фотоекскурсію, знайомлячись з птахами, які мешкають у Бахмуті та його околицях, а також подивились мультфільми про птахів.

Відвідування бібліотеки є доброю нагодою дізнатись про різні цікаві речі з різних питань.

Попереду ще багато нових зустрічей зі світом книг та інформації.

 

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 418 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]