15:12
70-й річниці Великої перемоги присвячується !

 

           Міська бібліотека для дітей спільно із школою мистецтв для юних читачів бібліотеки провели літературно-музичну зустріч «Вклонімося великим тим рокам», присвячену книгам і пісням воєнних років. У святково вбраному залі були оформлені книжкові  виставки та виставка малюнків читачів бібліотеки і учнів школи мистецтв.

           Музична зустріч розпочалася читанням віршів про війну та Перемогу у виконанні працівників бібліотеки. Про те, як народжувалися пісні воєнного часу, як вони допомагали солдатам перемагати ворога, а їх рідним чекати бійців з війни, розповіли  викладачі школи мистецтв. У виконанні учнів школи звучали відомі пісні і музичні композиції: «Священная война», «Песня фронтового шофера», «Турецкий марш», «Мальчишки» та  інші. Наприкінці свята  всі учасники і гості разом виконали улюблену всіма поколіннями ніжну і зворушливу пісню «Катюша».

         Літературно-музична зустріч  дала можливість читачам бібліотеки познайомитись з книгами про війну та Велику Перемогу,  прослухати та поспівати пісні  воєнної тематики.                                    

Категорія: Масові заходи | Переглядів: 713 | Додав: AdministratoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]