У рамках проекту «З країни в Україну» централізована  бібліотека м. Бахмута отримала 154 книжки. Цей проект - масштабний культурно-просвітницький фестиваль, який пройшов у маленьких містах східних областей України. Його започатковано, щоб максимально допомогти місцевим громадам наповнити свої міста атмосферою єдності, підтримки та відчуттям українського духу. Для цього з різних куточків України на Схід везуть книжки про історію та культуру, про краєвиди та пісні, про знання та вміння нашого народу.

Отримана центральною бібліоетекою література буде корисна і дорослим, і дітям. Малята зможуть познайомитися з новими яскравими книжками. До уваги дорослих – художня, філософська та духовна література, а також поетичні та музичні збірки.

Нові книжки чекають на жителів міста!

 

 

Категория: Новинки книжкового фонду | Просмотров: 956 | Добавил: AdministratoR | Дата: 08.07.2016 | Комментарии (0)

            Центральна міська бібліотека отримала нові книги, придбані Міжнародною організацією з міграції при фінансовій підтримці Уряду Японії в рамках реалізації проекту «Сприяння стабілізації громад на Донбасі».

            З давніх часів відомо, що книга допомагає вилікувати наші душевні рани. Майже кожна людина в будь-який нелегкий для себе час шукає людяність, дружелюбність, повагу, співчуття і взаємодопомогу.

                Коли ми хворіємо, то йдемо в аптеку, щоб придбати ліки, але коли болить душа, вони не допоможуть. Буває, що ми впадаємо в депресію і не можемо здолати моральні труднощі,  тоді нам потрібно шукати аптеку душі. Саме такою аптекою є бібліотека, а ліками - книги. Психологи мають докази того, що читання справді робить нас кращими людьми, а книга здатна лікувати душі людей, виховувати силу волі, сприяти оптимізму. Як сказав англійський вчений Леббон: "Кожен з нас може отримати в бібліотеці душевний спокій, втіху і печаль, моральне оновлення і щастя, якщо тільки вміє володіти тим дорогоцінним ключем, який відкриває таємничі двері цієї скарбниці".

            Бібліотерапія допоможе Вам!

            Знайти для себе потрібну книгу, відволіктися від проблем, забути про всі негаразди Вам допоможуть книги, які представлені на книжковій виставці-пораді «Книга - прихисток  людського духу і краси», яка оформлена в центральній міській бібліотеці.

 

              Якщо Вас відвідують похмурі думки або щось турбує,  зверніть увагу на духовну літературу.  Вона позитивно впливає на наше життя, а також допомагає знайти спокій та віру в любов близьких людей. Це Біблія, «Несвятые святые» Архимандрита Тихона, «Твой ангел-хранитель» Е. Медведева та ін.

 

 

                       

         Якщо ви маєте бажання здолати моральні труднощі, забути важкі спогади, перемогти депресію і навчитися радіти життю, тоді читайте з насолодою романи: И. Роздобудько «Две минуты правды», М. Матіос «Солодка Даруся», Муракамі “ 1Q84”, Б. Ферреро «365 коротких історій для душі».

 

                       

 

         Відволіктися від поганого настрою, приреченості, знайти спокій, порозуміння та любов близьких  допоможуть книги: Я. Вишневського «Одиночество в сети», Ремарка «Ночь в Лиссабоне», Т. Веденської «Зеленый подъезд», Ибсена «Кукольный дом», Бадрак «Стратегии гениальных женщин», Е. Антоненко «Язык запахов».

                    

 

        Бажаєте знайти натхнення, мотивацію, зробити щось красиве і неповторне своїми руками, а не знаєте як, тоді для вас саме ці книги : А. Зайцева «Амигуруми: милые игрушки, связанные крючком», «Изделия из лозы», «Макраме», «Справочник.  Домашний мастер». 

         

          Запам’ятайте слова Вольтера: «Читання возвеличує душу!». Саме в книгах ви знайдете такі рядки, які допоможуть змінити світогляд, свій внутрішній світ, покращити душевний стан.

Запрошуємо Вас до бібліотеки познайомитись з новими книгами.

Чекаємо на Вас !

Категория: Новинки книжкового фонду | Просмотров: 1111 | Добавил: AdministratoR | Дата: 05.02.2016 | Комментарии (0)

      Центральній міській бібліотеці були передані 125 примірників книг, які були зібрані під час проведення 15-16 листопада у Київському Будинку Вчителя благодійної книжкової виставки-ярмарку на підтримку українського Донбасу. Захід проводився в рамках комплексного проекту «Український простір». Гасло виставки: «Купи книгу – передай іншому».  Отже, працівники бібліотеки щиро вдячні організаторам ярмарку за подаровані українські книги – це україномовні твори як корифеїв української літератури, так і нових авторів: Л.Костенко, В.Карпенка, Л. Подерв’янського, В.Полякова, С.Бутенка, В.Кожевнікова, М.Кальницького, М.Слабошпицького, В.Івченка, В.Полянського, Р.Горового. Фонди бібліотеки поповнились книгами видавництв м. Києва  «Варто», «Ярославів Вал», «Хай-Тек – Пресс», «Темпора», «Українська Видавнича Спілка», ПрАТ «Українська прес-група», В. Карпенка,  К. Сладкевич; м. Харкова «Фоліо»;  м. Львова «Кальварія» .

 

      

Категория: Новинки книжкового фонду | Просмотров: 825 | Добавил: AdministratoR | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

   

    Перефразируя известное выражение, часто говорят, что человек в своей жизни должен построить дом, посадить дерево и вырастить ребенка. Уверены, что полезными во всех начинаниях окажутся добрые советы любимых журналов, которые ждут вас в читальном зале библиотеки.

    Если вы решили обустроить свой дом собственными руками – отремонтировать, улучшить дизайн, сделать камин, сменить электропроводку, настелить паркет, хорошими подсказчиками будут журналы: «Лиза. Мой уютный дом», «Идеи вашего дома»  - красочные издания для всех, кто высоко ценит комфорт, хочет сделать свой дом красивым, находится в постоянном поиске свежих идей и решений. Оборудование дома и квартиры, практические советы по оформлению гостиной, спальни, кухни, ванной и детской комнат. Модные тенденции в дизайне интерьера. Эксклюзивные репортажи. Мебельные новинки. Журналы приносят радость и создают хорошее настроение.

    Истосковавшись за зиму по дачным делам, горожане спешат на свои земельные участки. Пришла пора заняться садово-огородними проблемами. Садоводам и огородникам не обойтись без журналов «Дом. Сад. Огород», «С нами легко на даче», газеты «Хозяин».

    Ежемесячный практический журнал «Дом. Сад. Огород» - популярнейшее в Украине народное издание для всех, чья жизнь связана с землей. Издание имеет три постоянных раздела: «Щедрая земля», «Пойдем в сад», «Домашняя ферма». В каждом номере интересные статьи и полезные советы по уходу за различными культурами, выращиванию урожая в саду и на огороде, а также интересны подсказки по дизайну дома и дачного участка.

   

    Газета «Хозяин» продолжает традиции журнала, но не повторяет их, а дополняет оперативной информацией, помещая на своих страницах краткие, насыщенные рекомендации для дома и сада, по покупке и выращиванию рассады, саженцев. Газета содержит частные объявления о продаже семян и цветов, посадочного материала, земельных участков, домов, дач, услуги, товары и многое другое.

Внимание! Новинка!

 

  С этого года библиотека выписывает новый журнал – «Снами легко на даче». Каждая новая статья – своего рода находка не только для новичков, такому количеству советов позавидует и самый опытный дачник. В новом журнале вы найдете советы не только по даче, но и много другой полезной информации: рецепты на БИС, дачный Фэн-шуй, ваше здоровье, делимся опытом, своими руками, в общем, много всего для вашего досуга, чтобы посидеть и почитать любимый журнал.

  

pic

 

  Вы хотите, чтобы интерьер вашего дома или квартиры был современным и удобным, чтобы цветники, лужайки и огород радовали глаз – не отказывайте себе в полезном и интересном чтении!

 

Категория: Новинки книжкового фонду | Просмотров: 905 | Добавил: AdministratoR | Дата: 01.04.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »