Наближається особливе свято краси, молодості, чарівності, романтики – День закоханих. «Love… З любов’ю» - під такою назвою в читальному залі центральної міської бібліотеки оформлена цікава креативна фотозона до Дня Святого Валентина.   Яскраві «валентинки»,  безліч кольорових сердечок, червоних амурчиків і зворушливих зображень – все це тішить око й стає гарним антуражем для фотографування. Ви також можете взяти чудову книгу з виставки-інсталяції «Кохання – найвищий зліт душі», де представлена література різних епох – від класики до сучасності з найдивовижнішими історіями кохання. Кожен тут знайде «теплу історію» до смаку.

Запрошуємо всіх закоханих та люблячих до яскравої фотосесії в бібліотеці, бо це  найкращий подарунок до Дня святого Валентина!

Більше фото на нашій сторінці у ФБ - https://www.facebook.com/CBSBahmut 

 

  

  

  

Категория: Масові заходи | Просмотров: 281 | Добавил: AdministratoR | Дата: 11.02.2022 | Комментарии (1)

 

Голова Європейської Ради Шарль Мішель оголосив, що 2022 рік стане «роком європейської оборони».

   Про це він заявив на церемонії вручення Премії імені Карла Великого президенту Румунії Клаусу Йоганнісу.

    Президент Європейської Ради Шарль Мішель оголосив, що 2022 рік буде роком європейської оборони. Він також зазначив, що лідери ЄС повинні протистояти широко поширеним сумнівам в тому, що Європа може захистити себе у військовому відношенні.

    «Атлантичний альянс – це хребет нашої безпеки. Зміцнення оборонної Європи означає зміцнення Північноатлантичного союзу. Сильніші союзники укладають більш міцні союзи. Таким чином, 2022 рік буде роком європейської оборони», – сказав у своєму виступі Мішель.

   Зауважимо, що 27 глав держав і урядів ЄС повинні обговорити європейську оборону і безпеку на саміті в Словенії. Ймовірно, що між лідерами почнеться дискусія, яка розгляне нову декларацію про стратегічне партнерство між ЄС і НАТО.

   Нагадаємо, президент Європейської ради Шарль Мішель запросив лідерів країн Євросоюзу на неформальну зустріч та саміт Західних Балкан.

Європейське оборонне агентство — агентство Європейського союзу, штаб якого розташований у Брюсселі. Воно є органом загальної зовнішньої політики і політики безпеки, засновано 12 липня 2004 року та представляє звіти Раді Європейського союзу. Всі країни-члени ЄС за винятком Данії беруть участь у діяльності агентства. Норвегія, яка не входить до ЄС, отримала право брати участь у діяльності агентства, але без права голосу. Агентство тісно співпрацює з НАТО.

Рада Європейського союзу створила агентство для підтримки держав-членів в їх зусиллях щодо вдосконалення європейського оборонного потенціалу в галузі кризового управління, європейської безпеки та оборонної політики. Головними функціями організації є:

  • Розвиток оборонного потенціалу;
  • Сприяння європейському співробітництву в галузі озброєння;
  • Створення конкурентоспроможного європейського ринку військового обладнання;
  • Підвищення ефективності європейських оборонних досліджень і технологій.

 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 226 | Добавил: AdministratoR | Дата: 11.02.2022 | Комментарии (0)