#Українськийінституткниги

23 вересня на вулиці дощило, а в читальному залі центральної міської бібліотеки було затишно, цікаво і романтично. Поціновувачі літератури зібрались у новому для бібліотеки форматі – на вечірці «Спокуси книжкової осені». Приводом стала «Львівська серія» книг, що надійшли до бібліотеки за Програмою поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги.

Найпопулярніші українські письменниці в книжках цієї серії розповіли зворушливі історії про жінок, про кохання, про стародавній Львів. Ці історії одразу стали брендом в нашій країні.

Центральна бібліотека отримала поки що три книги з шести. Бібліотекарі Л. Берестова, О. Горбуленко та Н. Захарова презентували кожен одну з цих книжок, познайомили присутніх з авторками та їх творчістю. На книжковій виставці були представлені інші твори письменниць, які є у фонді бібліотеки.

Потім за чашкою «кави зі Львова» та гарячого чаю учасники вечірки обговорювали сучасну літературу, читали вірші, ділились враженнями, кому пощастило  побувати свого часу у Львові, навіть пісні співали.

На жаль, карантинні обмеження не дозволили зібрати більшу кількість людей, але, може саме тому, захід пройшов у дружній, теплій атмосфері, а книжки «львівської серії» одразу знайшли своїх читачів.

Далі такі вечірки разом з Українським інститутом книги вирішено продовжити. Слідкуйте за оголошеннями, читайте чудові книги прохолодними осінніми вечорами під шум дощу та опалого листя.

Більше фотографій дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

 

 

 

  

Категория: Масові заходи | Просмотров: 278 | Добавил: AdministratoR | Дата: 26.09.2021 | Комментарии (0)