У другу п’ятницю червня в центральній міській бібліотеці зібрались любителі музики на чергову зустріч в медіа студії «Пісенний вернісаж». На цей раз мова йшла про класичну поезію, відтворену у сучасній музиці – про знаковий, культовий альбом композитора Давіда Тухманова «По волне моей памяти». В цьому році альбом відзначає свій ювілей – 45 років створення. Ведуча Н. Захарова розповіла про історію створення альбому, виконавців, особливості та значення цього цікавого «циклу» - за визначенням самого композитора.

Ювілей альбомуТухманова органічно поєднався з іншим ювілеєм – 200-річчям від дня народження французького поета Шарля Пьера Бодлера, бо саме на його вірш «Осіння пісня» Давід Тухманов написав пісню, яка увійшла до названого альбому.

Присутні також переглянули відеоролики пісень з альбому, виконаних як «оригінальними» виконавцями, та і сучасними співаками.

Відеозапис зустрічі можна буде переглянути на Ютубканалі Бібліотеки Бахмут найближчим часом. Слідкуйте за інформацією на нашому сайті.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 396 | Добавил: AdministratoR | Дата: 15.06.2021 | Комментарии (0)