Щоб не сумувати - краще в бібліотеку завітати!

 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на майданчику біля бібліотеки цікаво та весело пройшла конкурсно-ігрова програма «Хай щасливі будуть діти». Вихованці дитячого закладу №16 змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки, складали пазли, розшифровували таємниці лабіринту, демонстрували спритність у іграх, які організували та провели Луньова Л. Н. та Пересипкіна І. В. До свята була оформлена книжкова полиця «Мандруємо книжковим Всесвітом».

Бібліотекар абонементу Бурдейна Л. О. провела для дітлахів майстер-клас «Створи закладку своїми руками». Усі дітлахи навчились виробляти закладки і  кожен пішов зі свята з подарунком.

 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 491 | Добавил: AdministratoR | Дата: 04.06.2018 | Комментарии (0)

Хай щастю дитини не буде кінця!

 

1 червня 2018 року до Міжнародного дня захисту дітей міська бібліотека для дітей провела свято «Тут живе дитинство». Захід відбувся на літньому майданчику біля бібліотеки, а відвідувачами стали вихованці пришкільних таборів школи №11 та № 24, а також перехожі діти.

Щорічно 1 червня в Україні проводяться різні розважальні та соціальні заходи, присвячені дітям. Бібліотекарі підготували і провели розважально-ігрову програму з конкурсами, естафетами, малюнками і призами.

Розпочалось дійство чудовим виступом танцювального колективу «Престиж» під керівництвом В. А. Пономаренко. Танець «Вальс квітів» точнісінько передав глядачам настрій літа та сонячні емоції. Для дітей пройшла казкова вікторина, учасники якої зібрали фрагменти зашифрованої книги. Жвавий інтерес викликали ігри-імітації «Подорожуємо літаком, автобусом та кораблем». Пройшли естафетні ігри: «Будівельники», «Незнайка на повітряній кулі», «Рятувальний круг» тощо. Діти перетворилися у мрійників і писали свої бажання на білих корабликах, «запускаючи їх у море», По завершенню заходу кожна дитина витягнула з чарівної сумки передбачення для себе на літо і рекомендацію, яку книгу необхідно прочитати.

Всі, хто прийняв активну участь, отримали квитки на атракціони у міському парку культури і відпочинку.

 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 530 | Добавил: AdministratoR | Дата: 04.06.2018 | Комментарии (0)