Зустріч призначає книга

 З дитячих років  книжка допомагає нам  пізнати себе і зрозуміти світ, що нас оточує. Навіть в еру компютерних технологій вона не перестає бути актуальною. За доброю традицією в ці дні  проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та  юнацької книги. Цікаві заходи запропонувала центральна міська бібліотека. Протягом тижня для учнів І-ІІ курсів Бахмутського центру професійно - технічної освіти були проведені екскурсії відділами бібліотеки, представлена книжкова виставка з новинками української літератури «Книга – супутник нашого життя».  З великим задоволенням присутні прийняли участь в літературній мандрівці «Наша країна в літературі», ознайомилися з тематичним переглядом «Незгасна зоря О.Гончара», що присвячений  100-річчю з дня народження великого письменника.

  Молодь прийняла активну участь в ситуаційній грі «Твоє здоровя», адже  здоровий спосіб життя - це актуально, модно, престижно. «Мозковий штурм», відеоролик нікого не залишив байдужим. 

 Інтернет-центр підготував інформаційне повідомлення до Міжнародного дня Інтернету. Бібліотекарі розповіли про те, хто, коли і як створив глобальну комп’ютерну мережу, як не заблукати у Всесвітньому павутинні, хто є покровителем скарбниці людського знання. Кожний учасник заходу отримав пам’ятки з правил безпеки при роботі в Інтернет та мережевого етикету.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 468 | Добавил: AdministratoR | Дата: 06.04.2018 | Комментарии (0)