Всесвітній день поезії – в центральній бібліотеці

У кожного з нас в житті бувають хвилини, коли хочеться відійти від поточних проблем і поринути в інший, неспокійний і хвилюючий світ – світ поезії. Що і зробили 23 березня члени клубу «Ліра», що діє в центральній міській бібліотеці, та багаточисленні гості. Адже поезія – це, напевно, одне з найбільш геніальних досягнень людства.

На вечорі звучали вірші відомих поетів у виконанні Калюжної Лариси, Бобрицької Тамари, Сагалаєвої Маргарити. Гатченко Віталій, поет із Сіверська, Коротунов Михайло із Горлівки, бахмутські поети Голенко Ніна, Тесленко Олександр, Зайцева Діна, Костенко Ліліана, Щербаков Ігор представили до уваги слухачів свої нові вірші. Наймолодша учасниця зустрічі Стеганцова Ганна, що з великим натхненням  прочитала свої перші вірші, зірвала гучні оплески присутніх. Протягом вечора звучали пісні у виконанні харизматичного Олександра Друпа  та талановитого і неперевершеного Валентина Овсянікова.

Тепла та затишна атмосфера вечора, сподіваємось, надовго залишиться в серцях всіх присутніх, а поетів та музикантів  надихне на нові творіння.

 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 436 | Добавил: AdministratoR | Дата: 27.03.2018 | Комментарии (0)