20 березня 2017 року до Всесвітнього дня поезії в міській бібліотеці для дітей пройшов ліричний вернісаж «На крилах вірша чарівного». На заході були присутні читачі бібліотеки, учні 5 класу загальноосвітньої школи

№ 11.

Всесвітній день поезії - свято, яке відзначається щороку 21 березня. Таке свято сприяє створенню позитивного образу поезії як справжнього сучасного мистецтва. Бібліотекар розповіла дітям про свято, про значення поезії для людини, а також прочитала вірші.

Справжньою родзинкою заходу стали запрошені поети: Ігор Тимофійович Дах та Наталя Валеріївна Ковальська. Письменник, журналіст, член правління МАЛіЖ з міста Червонограда Львівської області Дах І. Т. прочитав свої вірші для дітей і подарував бібліотеці збірку віршів., Поетеса, викладач Горлівського інституту іноземних мов Ковальська Н. В. з неймовірною емоційністю продекламувала свої віршики про тварин, птахів, про рідний край. Наталя Валеріївна є координатором філії Міжнародної академії літератури і журналістики в місті Бахмуті, тому вона запропонувала дітям, які пишуть вірші, звертатися для розвитку своїх творчих здібностей саме до МАЛіЖу.

Наприкінці заходу бібліотекарі познайомили дітей з переглядом літератури, на якому були представлені твори поетів різних країн.

Також учасники заходу мали можливість продекламувати вірші відомих поетів. Свято вийшло по-справжньому поетичним, цікавим і веселим. Ніхто не залишився байдужим.

 

 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 510 | Добавил: AdministratoR | Дата: 21.03.2017 | Комментарии (0)