Два дні у центральній міській бібліотеці вирували пристрасті. Проводились громадські слухання з будівництва сміттєпереробного заводу у місті Х, були переглянуті результати  виборів депутатів селищної ради селища Y, розроблялись стратегії розвитку громади та бюджети участі та багато чого іншого. Навіть вибиралися з пустелі після авіакатастрофи та вели детективне розслідування крадіжки.

І все це робили учасники тренінгу «Ефективні комунікації та партисипація», який проводився Міжнародною організацією з міграції (МОМ). Тренери Ганна Скитьова та Яна Брик дуже цікаво та доступно розкривали такі теми, як комунікації між різними групами, вертикальні та горизонтальні комунікації в громаді, методи CLEAR, розкрили таємниці слова «партисипація».

В тренінгу взяли участь працівники центральної бібліотеки, міського краєзнавчого музею, Горлівського інституту іноземних мов, керівники та члени органів самоорганізації населення та громадських організацій.

Учасники тренінгу дали високу оцінку роботі тренерів, своїй активності, логістиці тренінгу і отримали сертифікати від МОМ.

 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 580 | Добавил: AdministratoR | Дата: 16.12.2016 | Комментарии (0)