З нагоди святкування Дня Європи в Україні в центральній міській бібліотеці було проведено евромозаїку «Європа на твоїй долоні». Захід проводився з метою виховання в учнів поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів. До читального залу бібліотеки завітали учні НВК № 11, Опитнянської ЗОШ, студенти Артемівського коледжу транспортної інфраструктури та Горлівського інституту іноземних мов. Гості бібліотеки дізналися про те, як проводиться День Європи в столиці та в інших містах Україн. Студенти та викладач Горлівського інституту іноземних мов представили презентації європейських країн: Німеччини, Великобританії, Іспанії та Франції, - мови яких вивчаються у вищому навчальному закладі.

Відеоекскурс «Цікаві факти про Європу» допоміг дізнатися присутнім, що на території сучасної України, на Закарпатті, знаходиться географічний центр Європейського материка. Висота його геодезичного знаку – 2 метри.

Подорожуючи країнами ЄС, учні та студенти почули багато цікавого. Свої знання вони закріпили у вікторині «Що ти знаєш про Європу?». В кінці заходу бібліотекарі пригостили всіх баварськими пряниками. 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 688 | Добавил: AdministratoR | Дата: 19.05.2016 | Комментарии (0)