В другу суботу кожного місяця в центральній міській бібліотеці проходять майстер - класи творчої майстерні  "Оберіг". В жовтні заняття пройшли в рамках проекту "Підтримка стабілізації громад на Донбасі" при підтримці Японського уряду. Кращі роботи будуть виставлені на благодійному вечорі "Своєю творчістю голосую за мир".

Під керівництвом майстрів - волонтерів Кравченко С., Гольц Т., Роменської Н. дорослі та діти виготовляли народну куклу "Козу" із джутового шпагату. Весела, доброзичлива та невимушена атмосфера, чудове та уважне відношення майстринь дозволило мамам з дітьми, учням художнього відділення музичної школи, військовим медсестрам, студентам Горлівського інституту іноземних мов відчути себе єдиною творчою сім'єю. Всі раділи вдалим виробам, зустрічі з цікавими людьми та  творчо проведеному дозвіллі.

Також, кожного засідання бібліотекарі пропонують великий вибір книг та періодики з декоративно - прикладного мистецтва, що дозволяє формувати в читачів потребу в створенні естетичних, креативних і унікальних речей.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 769 | Добавил: AdministratoR | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)