1червня – довгоочікуване свято  сонця, свято сонячного літа, яке присвячене Міжнародному Дню захисту дітей. В цей день бібліотека розгорнула яскраву сторінку кольорової книги, провела гру-конкурс  «Містечко казкових героїв». Цей захід став початком літнього великого свята, яке складалось з ігор, конкурсів, казок, загадок та пригод.  Діти жваво відповідали на питання конкурсу, співали пісні про сонячне літо та приймали учать в електронній грі. Найактивніші учасники гри-конкурсу отримали призи.

Захід прививає любов до книги та читання, розвиває інтелектуальні здібності та залучає дітей до цікавого бібліотечного життя.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 701 | Добавил: AdministratoR | Дата: 02.06.2015 | Комментарии (0)

 

        До Міжнародного дня захисту дітей, яке відзначалося в міському парку культури і відпочинку 1 і 2 червня, міська бібліотека для дітей підготувала і провела бібліотечно-розважальну програму «Сьогодні день для всіх дітей». Під час свята проводилися веселі естафети «Дитинство - це гомін веселий усюди». На майданчику, де відбувалося свято, була оформлена виставка літератури і періодичних видань «В літні пригоди з цікавою книгою», яка привернула увагу  і дітей і дорослих.  Діти залюбки приймали участь в рухливих іграх «Пішли шукати Бармалея», «Гусениця», в естафеті «Квіти». Згадали юні учасники свята вірші і прислів’я про літо, охоче декламували їх. Всі, хто приймав участь в іграх і конкурсах отримали призи - квитки на атракціони.

2 червня у нижньому парку міська бібліотека для дітей та бібліотекар дитячого філіалу №5 провели розважально-ігрові вікторини «З якої ми казки?», «Упізнай героя», конкурси, рухливі ігри «Море хвилюється», «Том і Джері», гру з парасольками «Мері Попінс, прилітай». Діти з цікавістю розглядали яскраві дитячі журнали з «Пересувної читальної зали».  Учасники бібліотечних ігор отримали призи: блокноти, книги, кольорову крейду, якою на асфальті намалювали квіти, сонце, книгу і бібліотеку, прапор  України, слова «мама» і «мир». Було весело і гамірно, діти і дорослі отримали задоволення від яскравого, різнокольорового книжково-літературного свята.

Бібліотекарі всім гостям парку роздавали візитівки і запрошення цікаво провести літні канікули у міській бібліотеці для дітей.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 678 | Добавил: AdministratoR | Дата: 02.06.2015 | Комментарии (0)