До знакової події – проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу, бібліотекарі центральної бібліотеки м. Артемівська підготували  цікаву інформаційну експозицію «Артемівськ чекає на гостей Євро - 2012». Приводом для цього стало те, що деякі футбольні матчі пройдуть на «Донбас Арені» в Донецьку, а два туристичні маршрути, запропоновані учасникам та вболівальникам чемпіонату, проляжуть по території Артемівщини. На цій експозиції представлені матеріали: про історію футболу та футбольних команд; про умови конкурсу  на отримання квитка на один із матчів; пропозиції щодо проживання та пересування по території України. Є на стенді і консультативні поради журналістів та автомобілістів про поїздку на авто на чемпіонат до Польщі. Для фанів, які люблять подорожувати,  представлені путівники по Донеччині та буклети про туристичні маршрути в соляну шахту м. Соледара, де можна пограти в футбол на глибині 300 метрів, та на завод шампанських вин, де виготовляється шампанське за класичною технологією, яке можна продегустувати  і придбати.

 Експозицію доповнюють символіка Євро, футбольний м’яч та мапи. На мапі «Гід Євро - 2012» вказано повний перелік міст та стадіонів в Польщі і в Україні, де будуть проходити матчі. А на туристичних мапах Донеччини та Артемівщини можна знайти місцезнаходження  музеїв, заповідників, ландшафтних парків регіону.

В бібліотеці гості Євро-2012 мають можливість скористатися WI-FI, Skype, в Інтернеті подивитися запропоновані сайти про матчі та дізнатись про розклад проведення їх на «Донбас Арені».

Вболівальники, запрошуємо відвідати наше чудове місто і завітати до центральної міської  бібліотеки!

                                                          Начальник відділу обслуговування

                                                                                                           Голопьорова В.І.

Категория: Оголошення | Просмотров: 937 | Добавил: Admin | Дата: 08.06.2012 | Комментарии (0)