17 травня в центральній міській бібліотеці відбувся міський семінар-тренінг "Проектна діяльність - важлива складова розвитку бібліотек". До участі в семінарі-тренінгу були запрошені громадські організації, бібліотекарі публічних і міських бібліотек.

Відкрила семінар начальник відділу культури Медяник К.Г., яка зазначила, що за останні роки завдяки проектній діяльності бібліотеки зробили значний прорив в області інформаційних технологій, постійно залучають значні кошти на розвиток бібліотек.

Директор ЦБС Біленко Т.М. в своєму виступі поділилася досвідом успішної проектної діяльності бібліотек централізованої бібліотечної системи, в слайдовій презентації "Джерела фінансування громадських ініціатив" розповіла, де можна знайти інформацію про донора.

В роботі семінару брала участь регіональний координатор програми IREX Бойцова С.Г. Вона виступила з презентацією "Як підготивати якісну проектну пропозицію", в якій розповіла методику написання проекту.

Всі учасники були залучені до практичної роботи. Їм запропонували стати експертами і оцінити проекти, використавши набуті під час семінару-тренінгу знання.

В результаті роботи творчих груп наприкінці тренінгу кожна група висловила свої зауваження, дала оцінку проектам.

Програма семінару-тренінгу викликала велику зацікавленість усіх учасників заходу. Актуальність теми, цікава форма проведення семінару-тренінгу, теоретичний і практичний матеріал - все це сприяло створенню ділової, творчої атмосфери. Учасники висловили задоволення організацією заходу, відмітили, що отримані знання будуть використовувати в своїй роботі.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 1260 | Добавил: Admin | Дата: 17.05.2011 | Комментарии (0)