21 квітня в центральній міській бібліотеці відбулось чергове заняття в «Бібліотечній комп’ютерній академії» - тематичний тренінг «Інтернет-шопінг». Мова йшла про те, як можна за допомогою Інтернет здійснювати покупки, витрачаючи менше часу на відвідування магазинів та заощаджуючи кошти, купуючи речі, яких не можна придбати в магазинах міста.

На заняття прийшли користувачі, які відвідували тренінги в ЦМБ з навчання основам роботи на ПК та в Інтернет, тобто вже «просунуті» користувачі Інтернет.

Своїми знаннями з цієї теми та власним досвідом поділились провідний програміст ЦМБ Уляницька А.О. та начальник відділу обслуговування Голопьорова В.І.

Заняття викликало значну зацікавленість, особливо серед жіночої аудиторії, пройшло настільки активно та жваво, що навіть деякі працівники бібліотеки приєднались до тренінгу.

Результатом заходу стало те, що кілька користувачів замовили насіння через Інтернет, а деякі жінки після відвідування сайту компанії «Сільпо» почимчикували прямо на акцію до місцевого магазину мережі.

Ось такі знання, цікаві та корисні, отримали учасники тренінгу.


Категория: Масові заходи | Просмотров: 1107 | Добавил: Admin | Дата: 22.04.2011 | Комментарии (0)