29 квітня в центральній міській бібліотеці відбулася зустріч  з ветеранами та учасниками Великої Вітчизняної війни «Війна в пам'яті – біль в серці», присвячена 65-річчю Великої Перемоги. На зустріч були запрошені колишні працівники культури Булкіна М.Я., Шаклеїна Г.П., Хізун В.П.

Начальник відділу культури міської ради  Медяник К.Г. привітала зі святом ветеранів і подякувала їм за героїзм та мужність, проявлені в роки війни. Голова міськрайонної організації профспілки працівників культури Вороненко О.І. вручила ветеранам вітальні листівки і подарунки, депутат міської ради від Партії Регіонів Трубіна Т.В. – продуктові набори.

Особливий настрій зустрічі додавало звучання пісень воєнних років у виконанні учнів і викладачів школи мистецтв (керівник Грінь Є.В.) та творчого колективу «Калинонька» (керівник Денісенко Л.Н.).

 Урочистий захід був підготовлений спільно з відділом культури міської ради, міськрайонною організацією профспілки працівників культури, співробітниками центральної міської бібліотеки і школи мистецтв.


          До Вашої уваги фотоальбом з фотокарток, що зроблені на заході "Війна в пам’яті - біль в серці".


Категория: Масові заходи | Просмотров: 1354 | Добавил: Admin | Дата: 29.04.2010 | Комментарии (0)