Міські водно-болотні угіддя – цінна земля, а не пустеля

Інформаційну годину під такою назвою провели бібліотекарі центральної міської бібліотеки для учнів ЗОШ №18. Цей захід був присвячений Всесвітньому дню водно-болотних угідь. Учні прослухали коротку історичну довідку щодо організації проведення цього дня, про значення цих угідь для людства. Оскільки в 2018р. темою Всесвітнього дня є міські водно-болотні угіддя задля сталого розвитку міст,  бібліотекарі підготували фотоекскурсію «Водно-болотні угіддя м. Бахмута та їх мешканці». Діти з інтересом переглянули фотографії, відкриваючи для себе рідне місто та його околиці, знайомлячись з його фауною.

Основною метою заходу було донести до дітей, що людина – не цар, а лише частка природи, і треба вже з дитинства дбайливо ставитись до довкілля.

Центральна бібліотека пропонує всім бажаючим здійснити таку фотоекскурсію. Довідки за телефоном – 44-15-68.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 535 | Добавил: AdministratoR | Дата: 08.02.2018 | Комментарии (0)

22 жовтня в читальному залі центральної міської бібліотеки м. Бахмута за ініціативою Центру розвитку інтелекту молоді, дітей та юнацтва відбувся 1-й Відкритий чемпіонат міста за грою «Трійка», у якому прийняли участь команди шкіл міста, бахмутського студентства, а також усі, хто виявив бажання перевірити свою ерудицію. За підсумками трьохгодинного поєдинку у фінал вийшла команда «Йожина мафія» УВК №11 (капітан Ліза Пилипчатіна). Друге місце посіла команда «Ін’яз» студентів Горлівського інституту іноземних мов (капітан Сергій Кришталь), а третє місце - команда «Сонечко» ДВУОР ім. С. Бубки (капітан Оля Дибка). Завершенням інтелектуального бомонду став неофіційний суперфінал: поєдинок команди-чемпіона «Йожина мафия» з дорослою збірною командою з народу «НІКІТА» (капітан Нікітіна Тетяна), який завершився перемогою народної збірної.

Категория: Масові заходи | Просмотров: 669 | Добавил: AdministratoR | Дата: 09.11.2017 | Комментарии (0)

Центральна міська бібліотека для багатьох людей є не тільки місцем, де можна взяти книгу, почитати газети та журнали, скористатися безкоштовно інтернетом, а й закладом культури, в якому можна цікаво і корисно провести свій час. Так, 11 жовтня бібліотекарі запросили до читальної зали читачів похилого віку на зустріч «Зрілість - це молодість з мудрими очима». Зустріч відбулася в рамках проекту Міжнародної організації з міграції «Підтримка згуртування та розвитку громад, які зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» за фінансової підтримки Уряду Японії». Ведуча зустрічі, провідний бібліотекар Ємець О., висловила щирі слова подяки людям, які пройшли великий віковий та життєвий шлях. Присутні мали змогу дізнатися про українців, які незважаючи на свій вік, активно займаються спортом, спілкуються з молоддю та приймають участь у суспільному житті країни. Протягом заходу лунали сміх, пісні, вірші. Усі мали змогу поспілкуватися, випити чашку запашного чаю та відверто висловити свої емоції.

                                                                                                                                          Зустріч в бібліотеці

 
Категория: Масові заходи | Просмотров: 469 | Добавил: AdministratoR | Дата: 17.10.2017 | Комментарии (0)

16 вересня Бахмутська міська централізована бібліотечна система провела для жителів та гостей міста Бахмута незвичну та захоплюючу програму. На імпровізованому «Бібліотечному бульварі» кожен знайшов розваги за віком та бажанням. Наймолодші  могли прийняти участь в активних іграх, завдяки яким отримали гарний настрій та подарунки. Діти старшого віку змагалися, складаючи пазли карти рідного міста Бахмута. Усі: і малята, і дорослі, - із задоволенням розглядали унікальну виставку ремісничих виробів Японії, приміряли японський національний літній одяг – юката, а також вчилися літнім фестивальним танцям бон-одорі. Майстер-клас з танців проводили партнери Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи з Україно-японського центру Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського.

Дякуємо всім учасникам за активність та позитив!

 

Категория: Масові заходи | Просмотров: 501 | Добавил: AdministratoR | Дата: 21.09.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 152 153 154 155 156 ... 179 180 »